donderdag, 07 maart 2019 11:52

Als we een man op de maan kunnen zetten, kunnen we ook die railterminal de nek omdraaien!

Gisteren wervelend debat in Valburg over de railterminal. Bewoners waren zeer betrokken en wisten goed waar het over ging. Bravo! Duidelijk is dat er geen draagvlak voor is bij de bewoners, maar  de politieke elite wil dit prestige project de Gelderlanders  gewoon door de strot  duwen. Ook  de PVDA en CDA die een beetje peppie lopen doen, dat ze misschien hun standpunt gaan heroverwegen. Trap er niet in. Ze hebben gewoon lak aan de burgers.

Het CDA maakt het nog bonter door als volgt te reageren op de vraag "zijn er risico’s met de railterminal?" : "we kennen het plan niet, dus zijn er geen risico’s".
Man, man, man wat een onvermogen.
Nog onbenulliger was de reactie van D66 op de vraag:
"D’66 hoe snel is die railterminal er?"
"Niet snel, niet snel. Maar dat staat in stukken van GS, en ik ben statenlid, maar dat staat in stukken en die hebben we niet. "
Blijkbaar lappen ze bij D66 de controlerende functie aan de laars, want de stukken kunnen gewoon opgevraagd worden.
Verder probeerde GroenLinks te doen als of ze ook tegen zijn , terwijl ze in de voorbereiding van de railterminal gewoon voor de de kostenraming hebben gestemd.
Wat een groene huichelaars!
De SGP kwam hulpeloos over door wanhopig aan te geven dat zij er niets aan kunnen doen als we het geld , €35 miljoen kwijt raken!
Ik zeg namens de PVV , als we een man op de maan kunnen zetten, kunnen we ook die railterminal de nek omdraaien!

https://www.gelderlander.nl/overbetuwe/beweging-bij-cda-en-pvda-over-railterminal~a277044b/

2025 keer gelezen